Nu vanaf € 35.660 per direct te bestellen

De Hyundai STARIA komt naar Nederland

Hyundai presenteert de komst van de STARIA in Nederland. De STARIA is een moderne bedrijfsauto met een enkele driepersoonscabine. De STARIA is actueel, bijna futuristisch ontworpen en beschikt over de nieuwste technologische ontwikkelingen. De hybride-bedrijfsauto is vanaf nu bestelbaar en scherp geprijsd van € 35.660 (excl. BTW/BPM).

 ·        Verkrijgbaar als hybride-uitvoering met enkele cabine en drie zitplaatsen 

·         Veelzijdig en flexibel door dubbele schuifdeuren en dubbele openslaande achterdeuren 

·         Plek voor drie europallets in laadruimte van 4.935 liter 

Efficiënt en ruim: de Hyundai Staria

De STARIA beschikt over een grote laadruimte en bevat aan de linker- en rechterzijde over een schuifdeur, dit in combinatie met de achterdeuren biedt een perfecte toegankelijkheid bij de ladingen. Dit maakt het in- en uitladen efficiënt en eenvoudig. De maatvoering van de schuifdeuren is gebaseerd op het formaat van europallets (80 x 120cm). Daarnaast bevat het laadvolume van de STARIA maar liefst 4.935 liter, wat gelijk staat aan 3 europallets. De STARIA oogt ook zeer ruim en dit wordt bewezen door de afmetingen. De STARIA is 2 meter hoog en ruim 5 meter lang.  

In Nederland zal de STARIA bestelbaar zijn als Hybrid

Hyundai Staria hybride-uitvoering

De bedrijfswagen bevat een krachtige 1.6 T-GDI Smartstream-benzinemotor in combinatie met een sterke elektromotor (54 kW) zorgt dit voor een vermogen van 225 pk / 165,2 kW. De STARIA is voorwielaangedreven en verbonden met een zestraps-automaat. 
Naast het innoverende ontwerp en voordelige prijs onderscheidt de STARIA zich ook met moderne verbindingsfuncties, ruime pakket aan veiligheidsfeatures en meerdere infotainment opties. De elektrische bedrijfswagen is zeer compleet uitgerust, met elementen als een 10,25 Multimediadisplay (met navigatie) en een achteruitrijcamera. 

Modern design en altijd verbonden.

Je herkent de STARIA onmiddelijk aan de unieke koplampen, brede radiator en nieuw rooster aan de voorkant. De minimalistische achterkant, met pixelachterlichten, heeft een lage bumper om zo het laden en lossen eenvoudig te maken. Er zijn 3 kleuren op de STARIA: Shimmering Silver Metallic, Creamy White en Abyss Black Pearl. Met deze kleuren komt het innovatieve ontwerp nog beter uit de verf. 
Het dashboard van de bedrijfswagen is uitgerust met veel technologische innovaties zoals het 10,25-inch touchscreen en bedieningspaneel die ondersteuning biedt voor Apple Carplay en Android Auto. Met Hyundai Bluelink wordt verbinding nog gemakkelijker dankzij de online spraakherkenning en een app voor op de smarthphone.  


Ook is de STARIA uitgerust met Hyundai Smart Sense dit systeem biedt een breed scala aan veiligheidsfuncties en rijassistentiesystemen om zo met nog zelfverzekerder de weg op te gaan. Zo helpt Forward Collision-avoidance Assist (FCA) met aanrijdingen met obstakels te voorkomen. Lane Keeping Assist waarschuwt voor onveilige stuurmanoeuvres, gevolgd door een stuurcorrectie. Lane Following Assist (LFA) houdt de auto automatisch in het midden van de rijstrook tot 150 km/u. Daarnaast heeft de STARIA eCall, dat automatisch hulpdiensten waarschuwt bij airbagactivatie of handmatige activering van de knop.